Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.
Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.
Épületburkolatok
Épületburkolatok

Beltér Ablakpárkányok és fedkövek Konyha- és mosdópultok Kandallóburkolatok Lépcső- és padlóburkolatok Falburkolatok Kültér Ablakpárkányok ...

Tovább

Épületburkolatok

Beltéri munkák

Ablakpárkányok és fedkövek: A kőből készült ablakpárkányok és fedkövek nem csak funkcionalitás szempontjából kedvezőek, de egyben kiegészítik otthona, munkahelye külső, illetve belső megjelenését is. 

Konyha- és mosdópultok: A konyha és a fürdőszoba központi szerepet tölt be otthonunkban, nevezhetnénk őket úgyis, hogy a ház szíve. Kőből készült pultjaink nem csak szemet gyönyörködtetőek, de ellenállóak is a mindennapi konyhai- és fürdőszobai kihívásokkal szemben. Kőből faragott pultjaink garantálják a luxust, a kényelmet otthonába.

Kandallóburkolatok: A kandalló nem csak meleget ad otthonának, hanem stílust is kölcsönöz neki. Kőből készült burkolataink nem csupán funkcionálisak, hanem örök értékű eleganciát és kifinomultságot is hordoznak. Tartósságuk és időtállóságuk révén egy életen át szolgálnak, miközben lenyűgöző látványt nyújtanak.

Lépcső- és padlóburkolatok: Lépcsőházak és belső terek új szintre emelkednek, amikor a kőből készített lépcső- és padlóburkolatai elkészülnek. A kőpadlók nem csak egy esztétikus választás, hanem tartósságuk és könnyen karbantarthatóságuk révén is kiváló döntés. Vállalkozásunk kőből készült padlóburkolatai nem csupán földet érintő felületek, hanem egyúttal a kifinomult stílus és a kényelem kifejeződései.

Falburkolatok: A modern design és a hagyományos elegancia tökéletes egyensúlyát képviselik, garantálva, hogy otthona vagy vállalkozása egyedi és lenyűgöző legyen. 

 

Kültéri munkák

Homlokzat- és lábazatburkolatok: Az épület homlokzata és lábazata az első benyomás, amelyet az ingatlanról alkotunk, és mi ebben a tekintetben arra törekszünk, hogy kiváló minőségű kőburkolatainkkal emeljük ki azt. Minden egyes homlokzatburkolat átadja az épület karakterét és exkluzivitását. Lábazatburkolataink nem csupán díszítő elemek, hanem az épület alapjai, amelyeknek kiemelt szerepük van az időjárási viszontagságok elleni védelemben. Kőburkolataink ellenállnak az időjárásnak, az UV sugárzásnak, és a külső hatásoknak, így hosszú távú megbízhatóságot biztosítanak. 

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó képek

Használt anyagok

Feliratkozás hírlevélre

Leiratkozás hírlevélről