Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.
Reneszánsz Zalaegerszeg Kőfaragó Kft.
Köztéri kőmunkák
Köztéri kőmunkák

Emlékművek Szökőkutak Utca bútorok Térburkolatok

Tovább

Köztéri kőmunkák

Emlékművek: Kőfaragóink olyan emlékműveket alkotnak, amelyek az idő folyamán sem veszítik el jelentőségüket. Az aprólékos, mesteri faragások hűen fejezik ki az emlékezést és az őseink felé mutatott tiszteletet. Minden emlékmű projektet egyedi figyelemmel kezelünk, hogy a munka elkészültével ne csak emlékmű legyen, hanem személyes tiszteletadás is.

Szökőkutak: A köztéri szökőkutak nem csupán díszítik a teret, hanem életre is keltik a környezetüket. A víz zsongása és a kő anyagának ereje egy oázist varázsol minden környezetbe, legyen az városi tér, park, vagy magánkert. 

Utca bútorok: Kőfaragóink kidolgozott munkája és a strapabíró kő anyaga egyesül, hogy létrehozza azokat a bútorokat, amelyek nem csak szépek, hanem hosszú éveken át szolgálják ki a kültéri környezetet. Legyen szó kerti padokról, asztalokról vagy egyedi kőszobrokról.

Térburkolatok: A precízen kivitelezett részletek által kínált elegancia időtállóan emeli ki a kültéri teret, teremtve egy sétáló- vagy pihenőövezetet. A választott kőanyagok minősége garancia a tartósságra és a megbízhatóságra.

Kapcsolódó képek

Használt anyagok

Feliratkozás hírlevélre

Leiratkozás hírlevélről